Kostprijs

Hoeveel kost nu zo’n systeem van tijdsregistratie? De kostprijs hangt af van hoever U wil gaan met het registreren van tijden en taken. Afhankelijk van wat uw behoeften zijn, koopt U een ander soort systeem of toestel.

Vandaag de dag kan U de meest eenvoudige prikklokken kopen voor nog geen 300 euro. Voor dit bedrag heeft U reeds een degelijk toestel, waarmee U alle noodzakelijke handelingen kan uitvoeren. Alles wat nodig is om het toestel handig in gebruik te maken is aanwezig. Hierbij denken we maar aan het uitwisselen van de ingegeven data met Excel, gebruik van vingerdrukherkenning, opvragen van rapporten en dergelijke.

Voor andere toestellen betaalt U al makkelijk rond de 500 euro, maar voor dit bedrag heeft U uiteraard een iets geavanceerder toestel. Hierbij denken we aan rapporten die U zelf kan aanpassen naar uw eigen organistaiestructuur, het genereren van data voor processen en projecten.

Sommige bedrijven bieden echter een all-in formule aan, waarbij de prikklok in verbinding staat met andere toestellen, zoals het tijdregistratiesysteem, en het systeem voor toegangscontrole en alarmsysteem. Indien U dit soort formule wenst, mag U zich verwachten aan een prijs van rond de 1.500 euro.