Prikklok software

De prikklokken software zal ervoor zorgen dat u data kan exporteren uit uw toestel. Elke prikklok heeft met andere woorden een degelijke tijdregistratie software of toegangscontrole software nodig, indien u voldoende kennis wil vergaren met uw prikklok.

Welke prikklok software u juist dient aan te kopen, hangt natuurlijk af van uw behoeftes en het type van prikklok dat u in uw bezit heeft. Momenteel zijn er verschillende soorten van software voor prikklokken op de markt, die voor elk wat wils geven. Veel zal afhangen van het type bedrijf waarin u werkt. Wanneer u bijvoorbeeld in een klein of middelgrote onderneming werkt, zal de software voor prikklok niet veel meer hoeven te doen dan de basis functionaliteiten, waarbij u de gegevens kan exporteren naar een excel document.

Voor grotere bedrijven zal een meer geavanceerde software voor tijdregistratie nodig zijn, waarbij meer functionaliteiten en grotere data hoeveelheden ge├źxporteerd kunnen worden.

De prijs varieert naargelang de complexiteit van de sofware. U vindt reeds goede software voor toegangscontrole voor ongeveer 200 euro. Indien u complexere software voor prikklokken wenst, kan de prijs oplopen naar 500 tot 600 euro.